PARALENZ-0
PARALENZ-1
PARALENZ-2
PARALENZ
PARALENZ-0
PARALENZ-1
PARALENZ-2
PARALENZ

PARALENZ+

paralenz
Χωρίς απόθεμα
770,00 €
Κανένας φόρος

 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΔΥΤΕΣ, ΑΠΟ ΔΥΤΕΣ

Η κάμερα Paralenz είναι η πρώτη κάμερα υποβρύχιας δράσης για δύτες, από δύτες!

Αυτή η μοναδική νέα κάμερα αναπτύσσεται σε συνεργασία με δύτες παγκοσμίως, από την κοινή άποψη ότι η καταγραφή της κατάδυσης σας θα πρέπει να είναι απλή και έτσι πρέπει να μοιράζεστε την εμπειρία.

Τα πρωτοποριακά νέα χαρακτηριστικά και ο σκληρός, ανθεκτικός σχεδιασμός, καθιστούν την κάμερα καταδύσεων Paralenz αγαπημένη από τους ειδικούς και τους αρχάριους σε όλες τις κοινότητες κατάδυσης, από τον εμπορικό τεχνικό δύτη, μέχρι τον περιστασιακό υποβρύχιο εξερευνητή διακοπών.


ΟΧΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΦΙΛΤΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Οι υποβρύχιες λήψεις έχουν χρώμα είτε πράσινο είτε μπλε, εκτός αν χρησιμοποιείτε φίλτρα ή ρυθμίζετε χειροκίνητα την ισορροπία λευκού. Όσο πιο βαθιά πηγαίνετε, τόσο περισσότερα χρώματα απορροφώνται στο νερό. Η κάμερα παρατήρησης Paralenz διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα πίεσης και αυτορυθμίζει το χρώμα σύμφωνα με το τρέχον βάθος. Δεν χρειάζεται να σκεφτείτε φίλτρα ή τεχνικά πράγματα κατά τη διάρκεια της κατάδυσης σας - απλά απολαύστε την περιπέτεια και κερδίστε φανταστικές λήψεις. Αν σκοπεύετε να πάτε κάτω από 20 μέτρα (65 πόδια), ένας φακός θα ενισχύσει σημαντικά τα γραφικά.


ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΣ

Εξοπλισμένη με αισθητήρα θερμοκρασίας και αισθητήρα πίεσης, η κάμερα παρατήρησης Paralenz καταγράφει την κατάδυση και εμφανίζει τα δεδομένα στα βίντεο και τις εικόνες σας. Σε πιο ακριβές βάθος συναντήσατε το ψάρι ή βρήκατε την είσοδο του σπηλαίου; Με την Κάμερα Ελέγχου Paralenz θα γνωρίζετε τα πάντα - και πάντα θα μπορείτε να επαναλάβετε και να μοιραστείτε την ιδιαίτερη στιγμή.


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η καταδυτική κάμερα Paralenz ξεκινά την καταγραφή της κατάδυσης μόλις βρεθεί κάτω από την επιφάνεια. Η εύχρηστη εφαρμογή μας για κινητά δημιουργεί ένα γράφημα όπου συνδέει τις φωτογραφίες και τα βίντεο με το χρόνο και το βάθος. Τα αρχεία καταγραφής κατάδυσης μπορούν εύκολα να μοιραστούν με τους φίλους σας. Συλλέξτε τις καταδύσεις σας και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις καταγραφές μαζί με τον αριθμό των καταδύσεων, το μέγιστο βάθος, τη μέση θερμοκρασία, το συνολικό χρόνο που δαπανάται υποβρύχια και πολλά άλλα.

ΚΑΤΑΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ

Δεν χρειάζεται να χειρίζεστε gigabytes δεδομένων, καταγράφετε μόνο αυτό που θέλετε και μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως. Πατήστε το πλήκτρο μία φορά για να τραβήξετε μια φωτογραφία και κρατήστε το για να την εγγράψετε. Αυτό κάνει την εναλλαγή μεταξύ λήψης φωτογραφιών και εγγραφής εύκολη.


ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΥΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Πώς δημιουργήσαμε την κάμερα παρατήρησης Paralenz; Χρησιμοποιώντας τη γνώση και βοήθεια του παγκόσμιου μας δικτύου 250 δύτες σε 38 χώρες. Τους έχουμε ονομάσει "A-testers" μας. Παρέχουν εξαιρετικές γνώσεις και ανατροφοδότηση και κατά τη διάρκεια της φάσης ανάπτυξης της καταδυτικής κάμερας Paralenz. Οι συμβουλές τους οδήγησαν σε περισσότερες από 30 βελτιώσεις στην αρχική παραγωγή, οι οποίες εφαρμόστηκαν στο υλικό και στο λογισμικό του τελικού προϊόντος.
Οι εμπειρίες των 250 δύτες έχουν καταστήσει την κάμερα, σε κάμερα υψηλών στανταρντ. Είναι ανθεκτική, εύκολή στη χρήση και εξασφαλίζει ποιοτικά βίντεο με ελάχιστη προσπάθεια. Η κάμερα υποβρύχιας δράσης μας δοκιμάζεται σε ποικίλες συνθήκες κατάδυσης: Από τη Φινλανδία μέχρι τη Νότια Αφρική. από την Αλάσκα στη Βραζιλία. από τη Νέα Ζηλανδία στην Ιαπωνία - μια φωτογραφική μηχανή υποβρύχιας δράσης που δημιουργήθηκε για καταδύσεις από δύτες.


ΑΝΘΕΚΤΙΚΌΤΕΡΗ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ

Ο εξοπλισμός κατάδυσης πρέπει να κατασκευαστεί για να διαρκέσει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η κάμερα υποβρύχιας δράσης μας είναι κατασκευασμένη από στρατιωτικό αλουμίνιο με επιπλέον στεγανοποίηση που επιτρέπει να φτάσει στα 200m / 656ft χωρίς πρόσθετο περίβλημα.


ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΣΗ

Η κάμερα Paralenz είναι μονωμένη με ειδικό θερμικό αφρό που ελαχιστοποιεί την εκφόρτιση της μπαταρίας σε κρύο νερό. Η ισχυρή μπαταρία σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας σας επιτρέπει να εγγράφετε για ώρες και μπορείτε να φορτίζετε τη φωτογραφική μηχανή με το καλώδιο USB που περιλαμβάνεται σε λιγότερο από μία ώρα, ανάλογα με την πηγή τροφοδοσίας


ΦΟΡΕΣΤΕ ΤΑ ΓΑΝΤΙΑ ΣΑΣ

Τα κουμπιά της φωτογραφικής μηχανής καταδύσεων Paralenz είναι μαγνητικά με ανατροφοδότηση κραδασμών - Σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με γάντια από νεοπρένιο. Έχουμε χρησιμοποιήσει έναν φακό καταδυσης ως μοντέλο για το σχεδιασμό της και αυτό κάνει τη χρήση διαισθητική και εύκολη. Αυτό το χαρακτηριστικό, σε συνδυασμό με την ανατροφοδότηση των κραδασμών, θα σας επιτρέψει να κρατάτε τα μάτια σας στην κατάδυση και όχι στην κάμερα.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

ΣΤΑΓΑΝΗ ΕΩΣ: 200 M / 656 FT / 21 ATM

ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ : 4k-30 fps / 1080p-100 fps / 720p-200 fps

ΑΝΑΛΥΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: 8 MP

ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΛΕΥΚΟΥ: Κανονική + DCC (Διόρθωση χρώματος βάθους) (μπορεί να γίνει on/off)

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ: LiPo – 1600 mAh / 3+ ώρες εγγραφής (1080p – 30 fps) / 2+ ώρες εγγραφής (4K – 30 fps)

ΕΦΑΡΜΟΓΗ: Προβολή / Κοινοποίηση / Ρυθμίσεις (iOS & Android)

ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΓΑΝΤΙΑ: Ναι

ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΠΤΩΣΕΙΣ: Ναι

LDC – Lens Distortion Correction: 140° μοίρες w/ lens distortion correction

ΒΑΡΟΣ: 155 g (5.5 oz)

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 116 x 35 x 38 mm (4.5 x 1.4 x 1.5")

Housing: Στρατιωτικής διαβάθμισης αλουμίνιο & πολυκαρμπονικό

ΤΥΠΟΣ VIDEO: MOV – H.264 codec

ΕΓΓΡΑΦΗ ΗΧΟΥ: Ναι (εσωτερικό μικρόφωνο)

ΘΥΡΑ: USB-C (για γρήγορη φόρτιση)

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: 64 GB Micro SD-card (Class: U3 or V30) – δεν περιλαμβάνεται

ΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: Περιλαμβάνεται βάση μάσκας και γενικής χρήσης βάση

ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ: Ναι

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: WiFi, Bluetooth & USB

ΟΘΟΝΗ: 0.5" OLED

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: -20°C to 85°C / -4°F to 185°F / EVA padding (μειώνει τον χρόνο αποφόρτισης λόγο του κρύου νερού)

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ: Πίεσης / Θερμοκρασίας



Κατασκευαστής
PARALENZ
Νέο
No reviews
Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την σωστή εμπειρία χρήσης του eshop μας.