Η DeepCarbon στηρίζοντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο σας δίνει τη δυνατότητα, μέσω της πληρότητας των περιγραφών των οποίων αναρτά στις σελίδες της, να απολαμβάνετε το προνόμιο της άμεσης επαφής με τα προϊόντα που διαθέτει από την οθόνη του υπολογιστή σας, γρήγορα και εύκολα. Οι αγορές μέσω διαδικτύου δεν διαφέρουν από τις αγορές από ένα φυσικό κατάστημα. Έτσι σύμφωνα και με την ισχύουσα νομοθεσία (Νόμος 2251/94), μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα που αγοράσατε από το κατάστημά μας μέσα σε 10 εργάσιμες μέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή και να σας επιστραφεί στο ακέραιο το ποσό θα πρέπει το προϊόν να βρίσκεται στην συσκευασία του, άθικτο.


Παρακάτω σας παραθέτουμε τους όρους και τους τρόπους επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων.

Όροι Επιστροφής

  1. Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.
  2. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην αρχική της (εργοστασιακή) κατάσταση.
  3. Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές για προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας
  4. Η επιστροφη του προιόντος πρεπει να συνοδευεται απο την πρωτοτυπη αποδειξη αγορας και οχι απο φωτοτυπια αυτης.


Σε περιπτωση που το προιον προς επιστροφη δεν πληρει τους παραπανω ορους θα επιστρεφεται στον αποστολεα με δικη του χρεωση.


Ο τροπος επιστροφης του προιοντος που αγορασατε απο εμας θα πρεπει να καθοριστει απο εμας και γι'αυτο σας παρακαλουμε πριν κανετε καποια ενεργεια επιστροφης αυτου επικοινωνηστε μας τηλεφωνικα ή μεσω της φορμας επικοινωνιας που υπαρχει στην ιστοσελιδα μας. Τα μεταφορικά έξοδα για τις επιστροφές προς εμάς βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη εκτός από περίπτωση δικής μας υπαιτιότητας οπότε φυσικά τα έξοδα επιστροφής είναι δική μας ευθύνη ,πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Πολιτική ακύρωσης παραγγελίας

Η ακύρωση μιας παραγγελίας πριν την εκτέλεση της (τιμολόγηση - αποστολή) της μπορεί να γίνει με αποστολή email (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στον ιστότοπο μας αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του αγοραστή καθώς και τον αριθμό παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται με έξοδα ακύρωσης.

Αν παρέλθει ο χρόνος εκτέλεσης (έχει γίνει τιμολόγηση  και αποστολή) και δεν έχουν περάσει 10 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή του θα πρέπει το προϊόν (δεν αφορά προϊόντα που κατασκευάζονται κατόπιν παραγγελίας) να επιστραφεί στην εταιρία με έξοδα του αγοραστή, άθικτο στην συσκευασία του και να συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς του. 

Πριν τα παραπανώ θα πρέπει να γίνει αποστολή email (ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στον ιστότοπο μας αναφέροντας τα πλήρη στοιχεία του αγοραστή καθώς και τον αριθμό παραγγελίας.

Product added to wishlist

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την σωστή εμπειρία χρήσης του eshop μας.