Εταιρεία

Η εταιρεία DeepCarbon ιδρύθηκε από δύο νέους φίλους με αγάπη και σεβασμό για τη θάλασσα και το υποβρύχιο ψάρεμα, το 2010. Οι ιδρυτές της είναι ο Δημήτρης Κολοκοτρώνης και ο Στέφανος Τσαγγαρούλιας, δυο ανήσυχα πνεύματα που αναζητούν συνεχώς νέες ιδέες, νέες πατέντες, που θα κάνουν την βουτιά τους στον κόσμο της θάλασσας πιο εύκολη και ακόμη πιο ασφαλή.

Στην αναζήτηση τους αυτή συνάντησαν την εταιτία Carbonio GFT , που έχει ιδρυθεί από Ιταλό κατασκευαστή με μεγάλη εμπειρία στα ανθρακονήματα λόγω της επί δεκαετιών εργασίας του σε εταιρεία αεροδιαστημικής.

Η DeepCarbon ξεκίνησε συνεργασία με την Carbonio GFT το 2010 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της για την Ελλάδα και την Κύπρο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Τα χρόνια που ακολούθησαν η DeepCarbon σύναψε συνεργασίες και με άλλες Ιταλικές κατά κύριο λόγο εταιρίες του χώρου όπως την Sigal Sub, την Polo Sub κτλ.

To 2018 η εταιρία θα συνεχίσει την διαδρομή της στον κόσμο του ψαροτούφεκου με καπετάνιο πλέον τον Στέφανο Τσαγγαρούλια !

Αυτήν την στιγμή η DeepCarbon συνεργάζεται με την Sigalsub και είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας τους στην Ελλάδα και Κύπρο καθώς και με τις εταιρίες Lg Sub,Suex, Contesub, Paralenz, Seahawk και Pikotech ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος τους για την Ελλάδα.

Οι συνεργασίες στον Ελληνικό χώρο αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, φέρνοντας κοντά στον κόσμο που μας στηρίζει τα ποιοτικότερα προϊόντα της αγοράς , όπως τις στολές Inblue και τα νέα προιοντα της ιδιας της DeepCarbon, SeaDevil spearguns, SeaWalk fins και πολλα αλλα!!!

Το 2020 η DeepCarbon πάλι πρωτοπορεί με μια ολόφρεσκη πρόταση στο χώρο των φουσκωτών σκαφών.

Η HYDROHULLS ήρθε για να μείνει στην καρδιά των Ελλήνων θαλασσινών , με μια πρόταση μικρού και ευέλικτου σκάφους, μήκους 4.6μ και με τις.μικρότερες δυνατές ανάγκες για ιπποδύναμη . Ετσι.το πακέτο σκάφους - μηχανής.ειναι πιο προσιτό από ποτέ για τον καθένα !!!